Μελέτη - Σχεδιασμός - Υλοποίηση


Equipman διαθέτει in house τμήμα σχεδιασμού με άρτια τεχνογνωσία και αναλαμβάνει την μελέτηοργάνωσηκατασκευή ,επίβλεψη και αποπεράτωση έργων σε χώρους-καταστήματα μαζικής εστίασης, προτείνοντας λύσεις ανάλογες με τον  επαγγελματικό σας χώρο και τις επιμέρους ανάγκες του.
Ο επαγγελματικός χώρος ενός καταστήματος αποτελεί για εμάς αντικείμενο εξατομικευμένης μελέτης και ο σχεδιασμός του κάθε χώρου προσαρμόζεται με λεπτομέρεια και ακρίβεια στις σύγχρονες απαιτήσεις.
Κατά τον σχεδιασμό λαμβάνονται υπόψη, η εργονομία του υφιστάμενου χώρου, το μέγεθος και το ύφος της επιχείρησης, τα οριζόμενα στην νομοθεσία, καθώς και το είδος και η κατηγορία του επαγγελματικού χώρου.
Μια πλήρως καταρτισμένη ομάδα τεχνικών είναι στη διάθεσή σας για την τοποθέτηση και υποστήριξη του επαγγελματικού σας εξοπλισμού.

Αfter-sales support


Για μας η συνεργασία δεν ολοκληρώνεται με την πώληση του κατάλληλου εξοπλισμού αλλά αποτελεί σημείο εκκίνησης μίας μακροχρόνιας επαγγελματικής σχέσης που θα βασίζεται στο αμοιβαίο ενδιαφέρον και τους κοινούς μας στόχους.
Η συνεχής επίβλεψη και σωστή συντήρηση των μηχανημάτων και των εξαρτημάτων τους είναι απαραίτητη προκειμένου αυτά να καταστούν αποδοτικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η εταιρεία μας καλύπτει κάθε ανάγκη, παρέχοντάς πλήρηάμεσηαξιόπιστη και αποτελεσματική τεχνική εξυπηρέτηση σε όλα τα είδη εξοπλισμού που διαθέτει. H ομάδα Μηχανικών και Τεχνικών που απαρτίζει το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης διαθέτει άριστη εκπαίδευση και εξειδικευμένες γνώσεις.

Εκθεσιακός Χώρος - Showroom


Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί εκθεσιακός χώρος υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής, στον οποίο κυριαρχεί η tailor made εξυπηρέτηση από την εξειδικευμένη ομάδα της Equipman.
Στο showroom μας μπορείτε να ανακαλύψετε όλα όσα χρειάζονται για τον εξοπλισμό της κουζίνας και του επισιτιστικού τμήματος της επιχείρησής σας. Προϊόντα επαγγελματικού εξοπλισμού, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, κορυφαίων οίκων της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για να σας προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις και σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες και το είδος της επιχείρησής σας.